Warning: fopen(/homepages/15/d851233277/htdocs/saferent/wp-content/wflogs/rules.php): failed to open stream: No such file or directory in /homepages/15/d851233277/htdocs/saferent/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/waf.php on line 327

Warning: include(/homepages/15/d851233277/htdocs/saferent/wp-content/wflogs/rules.php): failed to open stream: No such file or directory in /homepages/15/d851233277/htdocs/saferent/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/waf.php on line 330

Warning: include(): Failed opening '/homepages/15/d851233277/htdocs/saferent/wp-content/wflogs/rules.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php7.4') in /homepages/15/d851233277/htdocs/saferent/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/waf.php on line 330
Centre d´ajuda - Inmobiliaria SafeRent Costa Azahar

Centre d’Ajuda | Preguntes freqüents

Immobiliària SafeRent Costa Azahar – Lloguer, venda i gestió integral de pisos i apartaments

COM PUC SABER EL PREU REAL DE MERCAT DEL MEU HABITATGE?

SafeRent calcula gratuïtament com és el preu de mercat real del teu habitatge. Usant tecnologia Big Data i fent una valoració presencial per un dels nostres assessors, podem determinar el valor real de l’habitatge per a posteriorment comparar aquestes dades amb la competència més directa. Amb aquesta informació podem estimar les possibilitats reals que pot oferir-te el teu habitatge per al seu lloguer i/o venda.

QUÈ SIGNIFICA GESTIÓ INTEGRAL?

És la sinergia de diversos serveis unificats en un sol concepte. En SafeRent ens encarreguem de tot el manteniment i de tots els serveis que es desenvolupen en un habitatge per al seu lloguer sota uns excel·lents estàndards de qualitat i seguretat en benefici del propietari. Un servei personalitzat i fet a mesura per a tu i per al teu habitatge.

PUC CONTINUAR GAUDINT DEL MEU HABITATGE EL TEMPS QUE JO VULGUI?

Per descomptat, és el teu habitatge. Amb nosaltres podràs continuar gaudint d’ella sempre que vulguis, i nosaltres t’ajudarem a rendibilitzar el teu habitatge mentre no la utilitzis. Podràs guanyar diners amb ella sense obligacions ni responsabilitats. Nosaltres les assumirem per tu.

ESTARÀ EL MEU HABITATGE CUIDAT I VIGILAT MENTRE JO NO PUGUI FER-HO?

Estem en comunicació amb els nostres clients 24h al dia, els 365 dies de l’any. Sempre podràs saber com es troba el teu habitatge, que controlem i revisem contínuament, evitant possibles robatoris i garantint que tot està en perfecte estat fora i dins de l’habitatge.

Un treball constant que realitzem durant tot l’any. Fins i tot durant l’hivern en temporada baixa.

COM PUC SABER QUI LLOGA EL MEU HABITATGE?

Operem en diferents plataformes web on aquestes ens ofereixen el control total sobre les persones que realitzen les reserves. Si les persones no ens ofereixen garanties podem rebutjar automàticament la reserva. No tot val. Fomentem el turisme familiar i de qualitat.

QUIN TIPUS DE LLICÈNCIA NECESSITO PER A LLOGAR DE MANERA LEGAL, I QUI S’ENCARREGARIA DE TRAMITAR-LA?

Nosaltres ens encarreguem de realitzar tots els tramitis per tu. És obligatori per llei obtenir la llicència d’ús turístic del teu habitatge per a poder operar de forma totalment legal i a més t’assessorarem durant tot el procés. Tot de forma totalment gratuïta.

POT SER BENEFICIÓS PER A LA MEVA TRANQUIL·LITAT I PER A LA MEVA BUTXACA?

Absolutament. Amb SafeRent no has de preocupar-te de res. Sempre tindràs l’habitatge llista per a gaudir-la. Mentrestant, nosaltres ens encarregarem de gestionar-la, i cada mes podràs rendibilitzar la teva casa de manera segura gràcies al nostre treball.

PER QUÈ SAFERENT ÉS DIFERENT A ALTRES AGÈNCIES IMMOBILIÀRIES?

El nostre èxit i la nostra manera d’entendre aquest treball es basa plenament en la confiança. Amb ella construïm relacions positives, beneficioses però sobretot reals, on treballem per a emmotllar-nos a la teva situació i a les teves necessitats.

No som la típica immobiliària que només li interessa el teu habitatge els mesos d’estiu, tampoc de les que cobren unes comissions exagerades per al poc que ofereixen i de les quals no assumeixen despeses ni responsabilitats. En SafeRent fem les coses d’una altra manera.

LES COSES HAN CANVIAT

Comprova perquè som la immobiliària que estaves buscant

Abrir chat
1
Hola! Bienvenidos a SafeRent Costa Azahar. ¿Cómo podemos ayudarte?